7 Kasım 2014 Cuma

Sahibinden ilan vermek istiyorsunuz ancak böyle bir site bulamıyor musunuz?



Sahibinden ücretsiz ilan vermek istiyorsunuz ama bunu yapacağınız bir site mi arıyorsunuz? O zaman bu makalemizi iyice okuyun çünkü bu gibi siteleri nasıl bulacağınızı adım adım anlatacağım.

Gelelim şimdi ücretsiz ilan verebileceğiniz siteleri bulmaya sahibinden yazdığınızda zaten karşınıza bir sürü ilan sitesi çıkacaktır arama motorunda siz direk ilk gördüğünüze tıklarsanız işte orada yanılırsınız ve o yüzdende ücretsiz değil ücretli siteyi seçmiş olursunuz daha sabırlı olup ve daha uygun bir yer bulmana ramak var hemen vazgeçme! Tek yapman gereken daha ilerilere gidip siteyi gözden geçirmek zaten ekilmemiş bir tarla gibi boşsa site işe yaramaz ama bir yeşerme falan varsa mutlaka oraya sizde ilan verin çünkü ilerde değerlenir falan şimdiden ilanınız olsun. Size bir zararı olmaz 5 dakika vakit ayırıp hemen ilan verebilirsiniz o kadar kolaylaştı yani teknoloji.

Teknoloji demişken insanın aklına bundan 10-15 sene öncesi geliyor daha internet yeni yayılmaya başlıyordu ülkemizde sadece kamu alanlarında var olan internet artık her evde hatta her bir bireyde bi kaç tane teknolojik alet olmaya başladı. İnternetin gelişmesiyle birlikte insan ihtiyacını karşılamak gerektiği pazar, avm, dükkan, bakkal, market ne derseniz diyin adına bunlara benzer bir sektöre ihtiyaç duyuldu. İlan verme siteleride o zamanlarda ortaya çıkmış bir durumdur. İlk satış olayları bir galeride başlar ve kocaman internet sitelerine dönüşür şaka gibi.

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan ver, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum, sahibinden ilan vermek istemek, ilan vermeye çalışmak, araba ilanı vermek istiyorum, arabamı satmak istiyorum, araba.com, arabacom, sahibindencom, sahibinden.com


Sahibinden ilan siteleri o kadar çok ki ne yazsanız neredeyse bu sektördeki bir ilan verme sitesi karşınıza çıkmaktadır. Çünkü artık herkes böyle bir ihtiyacın daha çok işe yarayacağının farkınde. Eskiden bütün kategoriler tek bir ilan verme sitesinin çatısı altında toplanmışken artık emlağı, arabası, arkadaş sitesi, ikinci el siteleri gibi kollara ayrıldı buda demek oluyor ki bu sektör başka bir boyuta geçmiş bulunmakta.

Bir sonraki teknolojiyi tahmen etmek o kadar zor ki şimdiden öngöremediğimiz bir teknolojik harikanın içerisindeyiz. Bu çağ resmen bir internet çağı! Dönüm noktalarının olduğu bir çağ haline geldi. Artık her şey internette oturduğun yerden istediğin şeyleri yap. O derece yaygın ve kullanışlı. Bu da demek oluyor ki birinin bu açlığı doyurması gerekiyor burada bu iş sahibinden ücretsiz ilan verilen sitelere düşüyor.

Bu makalemizin sonuna geldik bir sonraki makalemizde görüşünceye dek kendinize iyi bakın...

2 yorum: